Sprookjesachtig weekend weg voor ‘vrijwilliger’ Stefan

RODEN – Goed nieuws voor Stefan Wendel uit Roden. Samen met zijn vrouw en drie kinderen mag Stefan een gezellig en sprookjesachtig weekendje weg naar de Efteling. Hij krijgt het weekend aangeboden door de VriendenLoterij. Fonds Psychische Gezondheid deed een aanvraag bij het VriendenFonds vanwege zijn grote betrokkenheid en vrijwillige inzet.

Iris Nijkamp, communicatiemedewerker bij Fonds Psychische Gezondheid: “Wij vinden Stefan een ontzettend moedig, bijzonder mens en een inspirerende vrijwilliger. Hij heeft een bewogen periode achter de rug, waarin hij zijn vader verloor door zelfdoding. Stefan kampte de laatste tijd met depressies. Om deze periode achter zich te laten, is Stefan een actie gestart voor ons project ‘Help depressie de wereld uit’. Hij heeft een team opgezet om mee te rennen in een marathon in november. Inmiddels blaakt Stefan weer van de energie! En dat vertaalt zich naar een enorme dosis enthousiasme en inspiratie voor anderen. Na alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd gunt Stefan zijn gezin een fijn weekend weg. Dankzij het VriendenFonds kunnen we Stefan en zijn gezin een sprookjesachtig weekend naar de Efteling aanbieden.”

Stefan zelf is uiteraard zeer verheugd met dit mooie gebaar. “Dit weekend weg betekent ontzettend veel voor mij en mijn gezin. Een familielid met een depressie trekt een hele zware wissel op de rest van het gezin. Daarom vind ik het ontzettend fijn dat ik mijn waardering aan hen kan tonen met dit bijzondere weekend weg. Want dat verdienen ze”, aldus Stefan.