Stichting MFC Zevenhuizen organiseert grote verloting voor inrichting Multifunctioneel Centrum

ZEVENHUIZEN – Stichting MFC Zevenhuizen heeft een grote loterij op poten gezet. De stichting wil met de verloting 150.000 euro ophalen voor de inrichting van het MFC. De organisatie hoopt 10.000 loten te verkopen. Met de verloting wordt niet alleen het MFC financieel ondersteunt, maar maken deelnemers ook kans op mooie prijzen.

Als deelnemer maak je onder meer kans op een JBL Box, een BBQ, een Playstation 5, een QLED televisie, twee elektrische fietsen en met als hoofdprijs een Ford Kuga Plug-In Hybrid ter waarde van ruim €40.000. Alle prijzen zijn belastingvrij.
De loterij is van start gegaan op 25 maart 2021 en de trekking vindt plaats op 28 augustus 2021. Een lot is te koop via www.loterijmfc7huizen.nl en kost €29,50.

Extra actie                                                                  

Ter ondersteuning van de MFC-verloting draagt het Verenigingsgebouw Zevenhuizen zijn steentje bij met een extra Kansspel actie. Bij aankoop van meerdere loten van de loterij, kan een deelnemer tot 28 mei gratis meedoen met een extra kansspel.

Afhankelijk van het aantal gekochte loten kan een deelnemer ook nog prijzen winnen bij de extra actie. Pas bij aankoop van minimaal twee loten valt er ook bij de extra actie wat te winnen. Bij twee loten maakt een deelnemers kans op een appeltaart, bij drie of meer loten is er kans op een waardebon van Poiesz Supermarkten of zelfs een minuut gratis winkelen.

Als een deelnemer een gratis appeltaart wint is deze op vertoon van de bevestigingsmail eenmalig op te halen bij de Poiesz in Zevenhuizen op 29 mei 2021 tussen 13.00 en 16.00 uur.

De trekking van deze extra kansspel actie is op 29 mei 2021 om 16.00 uur een wordt verricht door notaris P.K. De Boer en is via een livestream te volgen.
Op 5 juni 2021 wordt op de website van het MFC de uitslag bekend gemaakt.

Voor tussentijdse vragen, opmerkingen of suggesties; mail dan naar mfc7huizen@gmail.com.