Stroom en water: in zes weken een kledingmaat minder

    DE WILP – Het was tien jaar geleden zo en het is nog steeds zo; heel veel mensen willen een strakker en slanker lichaam. En dus wordt alles uit de kast gehaald. Van dieet tot sportschool, pillen en poeders. Het resultaat blijft vaak uit. Afslankstudio De Wilp is hét adres waar je wel zichtbaar resultaat boekt, zonder streng dieet. De oorzaken? Stroom vooral, en water.

    Al tien jaar runt Rika Boonstra ondertussen haar afslankstudio. Het is een afslankstudio die er mag zijn. Nergens anders is de ruimte zo mooi en uitgebreid, zoals ook haar professionaliteit al tien jaar alom geprezen wordt. ‘Ik kan er voor zorgen dat mensen na twaalf behandeling een broekmaat minder hebben. En het mooie is dat ze daar eigenlijk niets voor hoeven te doen. Ik werk met stroom. Dat en het drinken van water zorgt voor een gegarandeerd resultaat’, zegt Rika trots. Rika werkt één op één in een prachtige van het woonhuis gescheiden salon. Professionaliteit staat voorop, de sfeer is altijd ontspannen, zoals ze ook altijd eerlijk advies geeft. ‘Mensen kunnen hier centimeters verliezen op de plaatsen waar ze dat ook echt willen. Ook dat laatste randje.Wat ze moeten doen? Gewoon zeventien minuten in de behandelstoel gaan zitten. Stroom zorgt voor een impuls die weer zorgt voor het aanspannen van de spieren. Het lichaam haalt energie uit omliggende vetcellen, waardoor de lichaamsomvang daar afneemt. Je ziet vrijwel altijd meteen resultaat, zeker de eerste keren. De behandeling van zeventien minuten kun je gelijk stellen aan een kleine drie uur buikspieroefeningen doen’, zegt Rika, die op deze manier al honderden mensen gelukkig maakte. Nog heel weinig afslankstudio’s beschikken over de apparatuur die Rika wel heeft en daardoor heeft ze mensen uit de drie noordelijke provincies onder behandeling. Mensen die willen ervaren hoe zo’n behandeling is én meer informatie willen, kunnen een introductiebehandeling nemen. Kost slechts 23,50 euro’, zegt Rika, die ook mensen met MS tot haar klantenkring kan rekenen. Daarnaast kunnen mensen met een zwakke rug bij mij terecht. De behandeling zorgt voor sterkere rugspieren. Een dikkere spiermassa zorgt ook nog eens voor een hogere verbranding en stroom zorgt voor een betere doorbloeding en dus een mooiere huid. Het mes snijdt aan heel veel kanten.’ De entourage, zeker ook de nodige gezelligheid en professionaliteit maken dat Rika al tien jaar succesvol onderneemt.

    Afslankstudio De Wilp is gevestigd aan de Meester Nennstiehlweg 34 in De Wilp en is telefonisch bereikbaar via 0594-644842. Zie ook www.afslankstudiodewilp.nl.