Supersnel internet voor ondernemers bedrijvenpark Diepswal

LEEK – In maart 2017 hebben de ondernemers op het bedrijvenpark Diepswal een overeenkomst gesloten met Ziggo voor de aanleg van een hybride netwerk. Een hybride netwerk is een combinatie van Glasvezel- en Coax bekabeling.

De ondernemers op het bedrijventerrein Diepswal hebben al jarenlang te maken met een traag en onstabiele internetverbinding.  De huidige mogelijkheden die de ondernemers hebben,  zijn niet meer van deze tijd en ze zijn dan ook blij dat dit binnenkort tot het verleden behoord. Naast het voordeel van dit zakelijke snelle hybride netwerk, zijn de lage abonnementskosten en het gebruik kunnen maken van alle diensten die Ziggo bied.  De ondernemers van Diepswal zijn erg blij dat ze nu een stabiele en snelle internetverbinding krijgen.

Via dit Hybride netwerk kan Ziggo voldoende bandbreedte leveren aan de ondernemers van Diepswal, die daarmee een netwerk hebben die met gemak kan concurreren met een glasvezelnetwerk. In augustus verwacht de aannemer, VIB netwerken uit Zuidbroek, dat de aanleg van het netwerk gereed zal zijn.