TIGA turnsters maken indruk in Nîmes

LEEK/NÎMES – Turnsters van TIGA reisden onlangs af naar de Grand Prix wedstrijd in Nîmes. Met zes turnsters, één trainster en twee begeleiders reisde men af naar Frankrijk. In de eerste middagronde waren Astrid, Alinda, Suzanne, Marianne en Iris aan de beurt. Op het eerste onderdeel, de brug, werd door de turnsters goede oefening neergezet. Het tweede toestel was de balk en helaas moesten bijna alle turnsters een of meerdere keren een val incasseren. Op vloer hebben de dames allen een prachtige oefening laten zien wat ook hoge scores opleverde. Als laatste onderdeel de sprong, ook deze verliep keurig voor alle dames.
Sharona mocht in de laatste ronde haar oefeningen laten zien.  Zij begon op de balk. Helaas was dit voor haar niet zo’n goede start, Sharona viel meerdere keren, maar herpakte zich op het volgende onderdeel de vloer. Een mooie choreografie met goede acrobatiek leidde tot een keurige oefening. En dit was ook het geval bij het onderdeel sprong. Als afsluiting nog naar de brug, voor Sharona een redelijke oefening met wat kleine foutjes.
‘s Avonds stond het Gala of the Nymphes d’Or op het programma. De turnsters van TIGA hebben een mooie show laten zien en hebben hiermee de derde prijs gewonnen in de categorie Acrobatiek.