Trekkerbehendigheidswedstrijden weer van start

    NIEBERT – Vrijdagavond 12 juni zijn er weer trekkerbehendigheidswedstrijden op het parkeerterrein van wegrestaurant In De Klaver te Niebert, aanvang 18.00.Nieuw onderdeel is dit jaar de behendigheidswedstrijd  op zitmaaiers voor de jeugd van 13 tot en met 15 jaar. Ook nieuw is dit jaar een zeskamp parcours. Men hoeft voor deze zeskamp niet op een trekker te rijden, zodat iedereen hieraan kan deelnemen  Tevens zijn  er weer  wedstrijden voor de jeugd van 4 tot en met 12 jaar op traptrekkers en trapskelters. Traptrekkers ,trapskelters en zitmaaier zijn aanwezig. Elk kind valt in de prijzen en kinderen uit omliggende dorpen zijn ook welkom. 

    Voor aanvang van de wedstrijden is er een optocht van de deelnemende rijders op hun trekkers en de jeugd op  versierde wagens door de dorpen Nuis en Niebert ,aanvang 18.00 . Ook zullen er weer trekkertrektrekkers en oldtimers aanwezig zijn . Voor de jeugd is er een springkussen.

    Voor de trekkerbestuurders  vanaf 16 jaar die geen trekker  bezitten, zijn er trekkers aanwezig .

    De organisatie heeft voor hen ook  weer  een leuk parcours bedacht met zoals gewoonlijk een nieuw onderdeel. Voor alle deelnemers is er na afloop een prijs. Ook kan men deze wedstrijd mee laten tellen voor het Regiokampioenschap Noord als men daar aan mee wil doen. De zes beste rijders van dat kampioenschap mogen volgend jaar mee doen aan het Nederlands kampioenschap.