Verhalenavond in Dorpshuis Nieuw Roden

NIEUW RODEN – Zwemles aan de haak van de badmeester, watertrappelen, een eerste duik vanaf de hoge duikplank, lekker dobberen op het water, maar ook een gestolen zoen achter het kleedkamerhokje.
In samenwerking met de Historische Vereniging Roon organiseert de projectgroep Zwembadverhalen haar vierde verhalenavond uit een reeks van zeven.
Bezoekers kunnen herinneringen ophalen aan zwemmen en zwembaden en hun eigen verhaal delen op donderdag 2 april vanaf 19:30 uur in het dorpshuis Nieuw-Roden. Alleen benieuwd naar de (zwem) verhalen?
Ook dan kan je natuurlijk aanschuiven. De verhalenavonden dienen als voorbereiding, ter inspiratie en om deelnemers te werven voor een spetterende locatievoorstelling in de zomer van 2015.
De avond bevat een uitgebreid programma, zo zijn er als gasten die aan tafel zitten  Loo Stilting, Annemieke Hagenauw en Roel Hendriks. Tijdens de avond zal er archiefbeeld worden getoond waaronder foto’s en filmbeelden.
Anne van Slageren, initiatiefnemer, historicus en filmmaker, zal een introductie geven over het project Zwembadverhalen. Het wordt een avond vol met spannende zwembadherinneringen.