Versneld je figuur verbeteren en graag een strakker lijf? Contour Plus belooft het!

Al ruim tien jaar een begrip in Roden én daarbuiten. Honderden vrouwen heeft Margriet Boon-Stroetinga inmiddels geholpen bij het verbeteren van hun figuur. Het geheim van het succes van Contour Plus: het resultaat. Wie bij Contour Plus traint weet het. Wil je snel je figuur verbeteren en eventueel ‘overtollige’ kilo’s kwijtraken? Ga naar Contour Plus! Resultaat gegarandeerd. En tijd is geen excuus. Het kost je namelijk maar twee keer een half uurtje per week. Door in warmte te trainen bereik je eenvoudig en snel je gewenste resultaat.

Persoonlijke begeleiding

Het aanbod om je figuur te verbeteren is enorm, weet Margriet Boon-Stroetinga als geen ander. Apparatuur, speciale programma’s op sportscholen tot een doolhof aan diëten. Waarom dan kiezen voor Contour Plus? Simpel. Je traint in ongedwongen en plezierige sfeer in een omgeving waar alleen vrouwen komen. Je volgt een op maat gemaakt trainingschema en voert je oefeningen uit in speciaal ontwikkelde, verwarmde cabines. Maar dat is nog niet het belangrijkst. Dat is namelijk een gegarandeerd resultaat dankzij intensieve persoonlijke begeleiding. Tijdens een half uur durende sessie pak je precies de zones aan die jij wilt. Margriet houdt nauwlettend in de gaten of de oefeningen correct worden uitgevoerd. Belangrijk, want als een oefening nét niet op de juiste manier wordt uitgevoerd, kan het betekenen dat het veel minder effect heeft. “Door te sporten in warmte bereik je snel resultaat. In een half uur tijd pak je met gerichte oefeningen je ‘probleemzones’ aan waardoor je versneld je figuur verbetert. Welke dat zijn, verschilt per persoon. Daarom maken we voor iedereen een op maat gemaakt trainingsprogramma, met al dan niet een voedingsadvies.”

Figuuronderhoud

Eenmaal je resultaat behaald? Dan is het de kunst om dit te behouden. Om je lijf te onderhouden zit je zeker ook goed bij Contour Plus. Wanneer je je gewenste resultaat bereikt hebt is, in de meeste gevallen, één keer een half uurtje per week voldoende om je figuur te onderhouden.

Kortom:

Een verbeterd strakker figuur, fit en soepel blijven óf werken aan je conditie, reductie van je gewicht… Wat je doel ook is, Margriet Boon-Stroetinga helpt je om het te behalen. Twee keer per week een half uurtje per keer effectief trainen is voldoende om je doelen te bereiken. Zet met Contour Plus je ‘lijn’ uit voor een mooi concreet plan. Want, volgens Margriet, het gaat om het resultaat. Naar Contour Plus dus, om je figuur te corrigeren, te onderhouden of af te rekenen met je kilo’s. Dus voel je welkom, maak gerust geheel vrijblijvend een afspraak voor jouw figuuradvies gesprek. Kanaalstraat 60N in Roden. Telefoon: 050-5011060. Web:  www.contourplus.nl en www.cpslank.nl