Versneld van je kilo’s af, meer kracht of een strakker figuur? Contour Plus regelt het

RODEN – Al tien jaar een begrip in Roden én daarbuiten. Vrouwen uit de wijde regio weten de afslankstudio van Margriet Stroetinga te vinden. Het geheim van het succes van Contour Plus: het resultaat. Wie bij Contour Plus traint weet het. Wil je snel je figuur verbeteren en of van je overtollige kilo’s af, ga je naar Contour Plus. Resultaat gegarandeerd. En tijd is geen excuus. Waar je om hetzelfde resultaat te bereiken zeker drie keer in de week minimaal een uur in de sportschool moet buffelen, ben je bij  Contour Plus slechts twee keer een half uur per week kwijt.  De studio is er overigens niet enkel voor vrouwen die  willen afvallen. Ook dames die in shape willen blijven (zelfs dat allerlaatste vetrandje krijg je probleemloos weg) of de conditie op peil houden zitten goed bij Margriet.

Trainen in een verwarmde cabine? Heel eerlijk, daar was Christel uit Roden een beetje sceptisch over. Bij de intake verzekerde Margriet: ‘Dit gaat je veel opleveren. Door je kleine spieren te trainen wordt je hele lichaam soepeler en sterker. Dat helpt om van je rugpijn te laten verminderen en ik weet zeker dat je nog strakker wordt.’ Christel nam de proef op de som. Tien weken lang deed ze twee keer per week uptempo oefeningen in een verwarmde cabine bij Contour Plus aan de Kanaalstraat. Al na twee weken namen de rugklachten af en na een week of vijf zag ze zelf het resultaat in de spiegel: een strakke buik, gespierde benen en bovenarmen. “Ik voelde me een ander mens. Sterker. Prettiger in mijn vel en energieker. Dat haar rug- en spierklachten nagenoeg zouden verdwijnen had ze niet durven dromen. Trainen kost me geen enkele moeite meer. Sterker nog: ik baal ervan als er een keer iets tussenkomt.”

Versneld van je kilo’s af, meer kracht, een strakker figuur, fit en soepel blijven óf werken aan je conditie, wat je doel ook is, Margriet Stroetinga helpt je om het te halen. Twee keer per week een half uurtje per keer effectief trainen is voldoende om je doelen te bereiken. En geen vaag gedoe bij Contour Plus, maar een concreet plan waar je naar toe wilt. Want, zoals Margriet zegt, het gaat om het resultaat. Naar Contour Plus dus, voor een lekker strak lijf. Kanaalstraat 60N in Roden. Telefoon: 050-5011060. Web:  www.contourplus.nl en www.cpslank.nl