Veteranen Westerkwartier op de Cazemierboerderij

WESTERKWARTIER – De gemeenten Leek, Grootegast, Marum en Zuidhorn organiseren jaarlijks gezamenlijk een regionale Veteranendag voor het Westerkwartier. In overleg met het Veteranencomité Westerkwartier is besloten, dat deze dag dit jaar wordt gehouden op zaterdag 23 juni van 10.00 tot ongeveer 14.00 uur in de CazemierBoerderij, Hoofdstraat 27 in Tolbert.

Dat is een week vóór de landelijke Veteranendag in Den Haag. Hierdoor ontstaat er voor veteranen een mogelijkheid om beide bijeenkomsten te bezoeken, zonder een keuze te hoeven maken. Veteranen in de regio die ingeschreven staan bij het Veteraneninstituut hebben inmiddels een schriftelijke uitnodiging ontvangen.
De jongste groep veteranen, namelijk de militairen die uitgezonden zijn naar een missie en op dit moment nog in actieve dienst zijn, is nog niet bij het instituut ingeschreven, maar zij zijn uiteraard ook welkom.

Ook andere belangstellenden (weduwen van veteranen, niet-ingeschrevenen) kunnen zich aanmelden voor deze regionale Veteranendag. Dat kan tot 5 juni 2018 bij de gemeente Leek via e-mail: j.engels@leek.nl of telefoon 0594-55 15 40, onder vermelding van het aantal personen, naam, adres, woonplaats en telefoonnummer of e-mailadres. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.