Voetbalteam van VEV’67 uit Leek Europa in!

LEEK – Afgelopen week is het  2e JO15 (jeugd onder 15 jaar) team van voetbalvereniging VEV’67 uit Leek vertrokken richting Bensheim in Duitsland om deel te nemen aan het internationale Basinus Trophy Toernooi. Aan dit toernooi doen maar liefst 72 teams uit vele Europese landen mee. Waaronder dus VEV’67 JO15-2.  Ook de JO17-1 van VEV’67 doet mee aan dit toernooi.

Het team, onder leiding van Dennis de Haan, Niek van den Heuvel en Jens Poelstra, sluit hier een fantastisch seizoen mee af. De jongens werden heel verdienstelijk vijfe in de 1e klasse. Maar naast de competitie hebben ze ook vele andere leuke dingen samen gedaan, zoals een Playstation FIFA toernooi  en een oefenwedstijd  in het stadion van FC Emmen gespeeld.

Bovendien hebben ze het hele seizoen al naar het toernooi  toegewerkt, want daarvoor moesten natuurlijk de benodigde budget worden ingezameld.  Om geld voor het toernooi te verdienen, hebben de jongens hebben zelf de handen uit de mouwen gestoken door allerlei activiteiten te verrichten.