Voor de laatste keer samen uit in Leek

gemeente-leek

LEEK – Zoals niemand zal ontgaan zijn, gaat de gemeente Leek per 1 januari 2019 op in de nieuwe gemeente Westerkwartier. Op 31 december 2018 houdt de gemeente Leek na 207 jaar op te bestaan. Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Op zaterdag 3 november  vindt op het landgoed Nienoord het evenement Samen Uit Leek plaats. Diverse muziek-, zang- en toneelverenigingen uit de gemeente Leek verzorgen op die dag optredens.

Uiteenlopende activiteiten worden onder ander verzorgd door het Kaukasisch Mannenensemble, Jongerenwerk Leek, het koor In Between, Stichting Klassiek Leek e.o., Rederijkerskamer Ons Genoegen, CMV Harmonie Leek, Shantykoor Tolbert, Concordia Zevenhuizen, Speelgroep Leek, Muziekschool Kunstbedrijven, Interkerkelijk Koor Testify, Popkoor Leek en Blaaskapel “de Koetsebloazers”. Ook is er die dag een circus waar voorstellingen worden gegeven en wordt er een markt georganiseerd met streekproducten. De dag wordt afgesloten met het optreden van een band. Welke dat zal zijn is nog een verrassing.

Met alle deelnemers die zich hebben aangemeld wordt een prachtig evenement georganiseerd, maar natuurlijk kunnen er nog meer (sport-)verenigingen bij. Mocht u interesse hebben, meldt u zich dan zo snel mogelijk aan. Dat kan door een mailtje te sturen naar m.frensel@leek.nl