Vrouwen van Nu Roden volop actief

RODEN – Begin september vonden de Vrouwen van Nu in groten getale hun weg weer naar de eerste bijeenkomst.  Op woensdagavond 22 oktober volgt er in de Pompstee een lezing door mevrouw Nylunsing over haar reis en verblijf in Alaska. Ze heeft daar gewoond en er een boek over geschreven.
Op woensdagochtend 5 november zal er in Hotel Langewold een film gedraaid worden: ‘Patch Adam’, waarin de hoofdrolspelers tijdens de opname in een psychiatrische inrichting tot de ontdekking komt dat hij beter zelf mensen kan gaan helpen. De zaal in Langewold is om 9.00 uur open, de zaal in de Pompstee om 19.00 uur.
Sinds enkele maanden is een groep dames actief in het handwerkcafé. De dames komen iedere maand twee keer samen in een zaaltje van Langewold en wel op woensdagmiddag om 13.30 uur. Ieder lid is welkom. De meest ervaren handwerkers helpen indien nodig de mensen die wat minder ervaren zijn. Het is niet noodzakelijk dat de leden een handwerkje meenemen, zij kunnen ook aanschuiven voor een gezellig praatje.
De kosten voor de middagen zijn vier euro per keer, inclusief twee koppen koffie of thee, cake of koek. De reiscommissie heeft op 12 november een excursie georganiseerd naar RTV Drenthe. Men krijgt een rondleiding en kan aanwezig zijn bij een uitzending. Kennismaken met de Vrouwen van Nu Roden?
Neem contact op met voorzitter Janneke Schelling: 050-8511661 of jannekeschelling@ziggo.nl.