VV Roden tweede op Brinkhof toernooi

Sport

NORG –  Zaterdag vond de zeventiende editie van het Brinkhof zaalvoetbaltoernooi voor A-junioren plaats. Acht teams uit de regio namen deel. In een spannende troostfinale bleek uiteindelijk dat Actief te sterk was voor Marum. In een spannende wedstrijd kwam de inhaalrace van Marum net te laat.
Actief won de wedstrijd van Marum met 3-2. Hierdoor ging Marum met lege handen naar huis en kon Actief de beker voor de derde plek in ontvangst nemen.  De finale bleek uiteindelijk een waar spektakel stuk te worden. Achilles en Roden bleken aan elkaar te zijn gewaagd. Achilles wist een voorsprong op te bouwen, maar Roden kwam sterk terug. Bij een 3-2 stand voor Achilles probeerde Roden alles uit de kast te halen om alsnog een gelijk maker te forceren, maar het doelpunt viel aan de andere kant .Hierdoor werd de finale met 4-2 gewonnen door Achilles ’94. Roden moest genoegen nemen met de beker voor de tweede plaats. Achilles kreeg de bokaal voor de winnaar en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Volgende week zaterdag 24 januari vind de dertiende editie plaats van het B-junioren zaalvoetbaltoernooi gesponsord door De Baander Norg. Het toernooi begint om 18.00 uur.