‘Waar ligt je kennis en passie? Dát willen we weten!’

Even Anders Uitzendbureau

RODEN – Ben je op zoek naar een leuke baan of ben je als bedrijf op zoek naar een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken? Dan is het slim om Even Anders Uitzendbureau in de schakelen. Want Even Anders gaat, de naam zegt het al, nét even anders te werk dan andere uitzendorganisaties. Renate Wanders van Even Anders neemt uitgebreid de tijd om kennis te maken. Te ontdekken wie er achter dat cv zit. Ze wil weten wat je passie is. Vervolgens koppelt ze je aan de opdrachtgever met een bedrijfscultuur die bij jou past. Want wie prettig in z’n vel zit op het werk, presteert beter. Dát is de gedachte.

Poppetjes wegzetten, daar houdt Renate Wanders niet van. Ze zag het regelmatig bij grote uitzendorganisaties waarvoor ze gewerkt heeft. Commercieel aantrekkelijk misschien, maar Renate vindt sociaal ondernemen belangrijker. “Ik ben van de persoonlijke aanpak. Het gaat om mensen, niet op poppetjes. Waar ligt iemands passie?, dat wil ik weten. Een goed cv is belangrijk, zeker. Maar minstens zo belangrijk is het om te weten wie erachter zit, wat iemand geschikt maakt voor een functie. Bij ons word je gehoord. Zo kunnen we je koppelen aan een opdrachtgever met een bedrijfscultuur die bij je past. Want dat is het doel: het maken van een perfecte match! En dat geldt ook voor bedrijven. Om goede medewerkers voor te kunnen dragen moet je kennis hebben van een bedrijf. Wij zijn de verbinder tussen opdrachtgever en werknemer. In 2017 hebben we 4 mensen geplaatst bij opdrachtgevers die na een half jaar zijn overgenomen en een jaarcontract hebben ontvangen.”

Even Anders Uitzendbureau is sterk in de sectoren techniek, ICT, bouw/schilders, commerciële functies en productiewerk. Benieuwd wat Even Anders voor jou kan betekenen? Even Anders Uitzendbureau, Handelsweg 12 Roden. Telefoon: 06-14106756. www.evenandersuitzendbureau.nl