Wandelvierdaagse in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op dinsdag 1 september gaat de 10e Zevenhuister wandelvierdaagse van start.

Het huidig bestuur heeft vorig jaar aangekondigd dat het leuk is geweest, maar gelukkig hebben zich inmiddels nieuwe organisatoren aangemeld die enthousiast het wandelstokje willen overnemen.

Het thema dit jaar is ‘de tiende’. ‘Omdat we dit jaar het 10 jarig jubileum vieren willen we er een extra leuk wandelfeest van maken. Natuurlijk zijn er dit jaar prijzen te winnen voor de leukst verklede wandelaars en/of de leukste liederen die worden gezongen. We hopen dat jong en oud weer veel plezier beleven aan onze wandelvierdaagse. We starten bij het Hervormd Verenigings Gebouw; voor zowel de vijf kilometer als tien kilometerlopers is dit tussen 17.30 uur en 18.30 uur. Op vrijdagavond willen we gelijktijdig binnenkomen en dan zullen de wandelaars voor de 10 kilometer eerder vertrekken dan die van de vijf kilometer, de exacte tijden worden vooraf meegedeeld.

Op donderdagavond is het startpunt op een andere locatie, dat zal dit jaar zijn op de Jonkersvaart in het Jonkertje’, zegt de organisatie. Meer informatie: www.wandelenin7huizen.nl.