Welzijn in Noordenveld opent locatie in De Brinkhof

NORG – Op woensdag 6 maart van 10.00 tot 12.00 uur is er een feestelijke opening van de nieuwe locatie van WiN in de Brinkhof. Er staat een lekkere kop koffie klaar met een vrolijke traktatie en om 10.30 uur zal Elisa Ligt, directeur van WiN, een welkomstwoord houden. Wie langs wil komen is welkom. Neem de hoofdingang en volg de ballonnen.

Vanuit het nieuwe onderkomen wordt het lokale welzijnswerk in Norg en omstreken georganiseerd. WiN medewerkers op de locatie zijn de buurtwerkers Femma Bezu en Bob Hulshof, sportcoach Afien Baving, maatschappelijk werker Jan Zomermaand, cultuurcoach Kuneke Jansma en de back- en frontoffice is in handen van Mascha Mulder.

Het welzijnswerk in de voormalige gemeente Norg richt zich op het verbeteren van de leefbaarheid in dorpen en buurten. Er worden activiteiten ontwikkeld met diverse organisaties om inwoners langer zelfstandig thuis te laten wonen en eenzaamheid tegen te gaan. Samen met tal van vrijwilligers zet WiN zich in voor inwoners die wat extra ondersteuning nodig hebben zoals   ouderen en jonge mantelzorgers.

Speciaal voor jongeren van twaalf jaar en ouder is er een Open Huis op donderdag 7 maart van 19.30 tot 21.00 uur.  Deze donderdag  wordt er een leuke  workshop gehouden en  er  wordt  natuurlijk  rekening gehouden met ‘de lekkere trek’. Wie komt krijgt ook een leuk gevulde goodiebag met verrassende inhoud. Wees vrij om binnen te lopen, ouders zijn ook van harte welkom. WiN medewerkers betrokken bij het jongerenwerk zijn deze avond ook aanwezig. Nieuwsgierig naar de nieuwe ruimte en de komende activiteiten, kom dan langs!