Workshop stembevrijding bij Zin in Peize

PEIZE – Zin in Peize [ZiP] organiseert op zondag 12 april  vanaf 14:30 uur in de dorpskerk aan de Kerkstraat 2 in Peize een nieuwe activiteit.
De presentatie is in handen van Ids Dijkstra. Op deze middag leert zangpedagoog Bernard Slofstra spelenderwijs de stem te ontdekken.  Het draait bij stembevrijding om je stem onbelemmerd en vrij te laten klinken.
Door het vinden en laten horen van de eigen stem kan iedereen kennis maken met onverwachte krachten en zich meer bewust worden van de mogelijkheden van lijf en geest. 
Ook wordt de nieuwe website www.zinipeize.nl  gepresenteerd. Iedereen is vanaf 14:30 uur welkom. U wordt ontvangen met een hapje en een drankje. Ook na afloop is mogelijkheid om na te praten.
De toegang is gratis. ZiP is sinds kort de eerste pionierspek in Drenthe. Een pioniersplek is een initiatief van de  Protestantse Kerk van Nederland, die nieuwe vormen van spiritualiteit toejuicht en ondersteunt, financieel en organisatorisch.
Op zondag wordt de pioniersovereenkomst officieel ondertekend. ZiP is een initiatief van de Oecumenische kerk in Peize, voor iedereen die op zoek is naar zingeving.