Zonnige seizoensopening Familiepark Nienoord met Buurman en BuurmanLEEK – Op zaterdagmorgen gingen de deuren van Familiepark Nienoord om 10.00 uur open, waarbij het nieuwe seizoen van Familiepark Nienoord zonnig van start is gegaan met duizenden bezoekers. Eén van de drukst bezochte dagen ooit voor het Familiepark.

Kinderen, papa’s en mama’s en opa’s en oma’s waren aanwezig om de opening te vieren, met vandaag als speciale gasten: Buurman en Buurman! Om 11.00 uur en 13.00 uur waren er shows te zien, waarna de kinderen met de buurmannen op de foto konden, een handje schudden of ‘high fiven’.

Bezoekers genoten van heel veel ijsjes en andere lekkernijen van de vernieuwde kaart van Restaurant de Albertushoeve, met onder andere heerlijke schnitzelmenu’s.

Een dag vol plezier met heel veel treinritjes, gratis ritjes met de paardenbaan en tractorbaan, knuffelen met de dieren op de kinderboerderij, meedansen met Nieno in zijn theater en natuurlijk heel veel speelplezier op meer dan 50 speeltoestellen en attracties.