Zunneschien ‘nog een maand open’

VEENHUIZEN – Zunneschien, gelegen aan de Hospitaallaan 2 in Veenhuizen, is zoals gebruikelijk weer dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur tot en met september. Tot die tijd staat de koffie klaar in Zunneschien en kan er als vanouds de gebruikelijke bajesthee worden gedronken.

De expositie tot eind deze maand in handen Diny Heinzler uit Norg. Zij werkt met olieverf, acryl en aquarel. Zij schildert met voorkeur landschappen. Zij is autodidact en is lid geweest van de Norger varvers. De expositie is tot eind september t zien.

De fietstochten, onder begeleiding van gids Evert Bruining, gaan deze maand van start op de dinsdagen  6 en 20 september. Opgave is hiervoor ook mogelijk per groep op elke willekeurige dag. Uw kosten zijn € 5 inclusief een kop koffie. Vertrektijd om 13.30 uur en terug om 17.00 uur.

Vanuit Zunneschien is het mogelijk om cultuurwandelingen en fietstochten te maken langs historische panden en het Fochteloërveen. Informatie bij Tiny Veenstra 0592 388 419 of kijk op www.zunneschien.nl

Tevens zijn in Zunneschien werken te bewonderen van 150 hobbyisten uit de wijde omgeving. Al hun werken zijn te vinden in de inbreng-galerie. Er is tevens een doorlopende fototentoonstelling over het Fochteloërveen en zijn prenten van Veenhuizen en de kop van Drenthe van Aart van der Sijde te zien.