Gemeentebelangen organiseert politiek café met Agnes Mulder

Afbeelding
Gemeente Noordenveld

RODEN - Gemeentebelangen Noordenveld presenteert op dinsdag 2 april het Politiekcafé GB met Agnes Mulder. Een dynamische avond waarbij aanwezigen op politieke reis gaan door de werelden van de gemeenteraad, Provinciale Staten en de Tweede Kamer.

Agnes Mulder (1973) is een echte Noorderling met een hele brede politieke kennis en een zeer nauwe betrokkenheid bij ondernemers. Zij studeerde internationale betrekkingen in Groningen, wat ook de plek was waar zij betrokken raakte bij de politiek. Na haar studieperiode werd Agnes Mulder statenlid in Drenthe namens het CDA en later fractievoorzitter van de gemeenteraad in Assen. Van september 2012 tot en met mei 2023 behartigde zij de belangen van het Noorden als lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Op1 juni 2023 werd ze directeur van ondernemersvereniging VNO-NCW MKB Noord.

Een avond van dialoog en ontdekking

In een college Tour-achtige setting, onder leiding van wethouder Kirsten Ipema, neemt ze aanwezingen mee op een ontdekkingsreis door de lagen van ons politieke bestel en hoe Noord-Nederland zich blijvend kan manifesteren op de politiek agenda van Den Haag. Daarbij is alle ruimte voor het stellen van vragen.

Open uitnodiging

Deel deze uitnodiging met vrienden, familie of collega’s. Noteer dinsdag 2 april in je agenda en sluit je aan bij ons in het Wapen van Drenthe in Roden, om 19.30 uur, voor een dynamische avond over politiek bestuur.

Aanmelden is gewenst

Laat ons weten of we je mogen verwelkomen door je hier aan te melden of via info@gemeentebelangennoordenveld.nl.

UIT DE KRANT