Zanger Marco Schuitmaker goes Westendorf. Ga je mee?

NOORDENVELD – Houd je van wintersport? En gek op een feestje? Het liefst met een paar artiesten? Dan is verder lezen een aanrader. Radio Continu gaat namelijk weer naar het Oostenrijkse Westendorf om daar live-uitzendingen te maken tijdens de zogenaamde ‘artiestenreis’ van het radiostation. Een ding kunnen we nu al melden: local hero Marco Schuitmaker is van de partij. Nu is Marco op zoek naar tien vrienden of vriendinnen die hem komen vergezellen. De Krant sprak de zanger op de redactie.

Marco is druk, gemiddeld drie optredens per weekend, vertelt de volkszanger uit Altena. Sinds in november van afgelopen jaar zijn eigen album ‘Mijn Droom’ uitkwam, staat de telefoon roodgloeiend bij de zanger. Deze week viel het album in de prijzen en is verkozen tot ‘Album van de week’ door Radio NL. Even ter vergelijk: dat was de week ervoor het album van Frans Bauer, die week daar voor dat van Timo Martin. Sponsor van het eerste uur van de artiestenreis is Alida’s Smulpaleis. Of Jan en Alida er dit keer zelf bij zijn is nog niet helemaal zeker, laat Jan weten. Hij is nog aan het stoeien met de planning.

Even terug naar de reis. Jarenlang organiseerde Radio Continu artiestenreizen naar het populaire skioord in Oostenrijk. Met het vertrek van Wim Drent bij het radioprogramma ‘Drent Draait Door’ kwam daar voor heel even een einde aan. Drent is terug, de reis ook. Lijkt het je geweldig om Marco te vergezellen, vertrek je per comfortclassbus op 24 maart richting Oostenrijk. Je wordt voor de deur van het vier sterren hotel Bichlingerhof uitgezet.  Een zesdaagse reis met vier overnachtingen die duurt tot 29 maart. Een ding is zeker: het wordt gegarandeerd een grandioos feest dat begint met een Welkomstparty XXL in Gerry’s INN. Nog een paar namen die zeker weten op de bühne staan: Peter Beense en Rob Ronalds. Nou? Klinkt aantrekkelijk toch? Wil je dit niet missen is snel opgeven handig. Stuur Marco even een mailtje: marcschuitmaker@hotmail.com. Het volledige programma vind je op: www.radiocontinuartiestenreis.nl